Övernattningstur

Nu kan vi äntligen erbjuda längre turer med övernattning i vår fantastiska miljö!

Följ med på en oförglömlig vildmarksupplevelse över stock, sten och vattendrag genom underbar natur i dagarna två! Övernattningen är i sommarfjöset med hästarna betandes utanför.

Vi börjar i Krok med att vi lär känna varandra över en kopp kaffe eller te i stallet för att vi bäst ska kunna matcha dig med rätt häst. Sedan är det dags för dig och hästen att lära känna varandra, så du får borsta och bekanta dig med hästen i stallet först. Efter det går vi ut och gör några övningar från marken för att ni ska kunna känna er så avslappnade som möjligt tillsammans när vi rider iväg efter lunchen.

Första etappen rider vi längs Kallsjön med vy över Åreskutan, vadar över Harrån som vi följer uppströms genom skogen tills det öppnar upp sig för en välförtjänt paus med kokkaffe över elden. Andra etappen tar vi oss ner mot Kall där vi gör läger för natten. Tillfälle att bara njuta av stillheten, få lagad mat och trevligt sällskap runt elden. Trummeditation kan ordnas som avslut om intresse finns.

Nästa dag börjar vi med ett morgondopp i Kallsjön (för den som vågar 🙂 för att sedan värma oss runt elden i jurtan när vi äter frukost.

Ridturen tillbaka tar vi sikte mot Krok genom skogen, förbi vattenfall och knytt längs med Kallsjön där Åreskutan tronar praktfullt i horisonten.

Vi avslutar i Krok med lunch och reflektion runt elden.

Vi har härliga långa galoppbackar, vi travar genom skogsalleér och skrittar när utsikten blir för hänförande. Ja vi älskar verkligen vår plats vi har äran att bo på och vill dela den med er.

ridturer i åre

Boka en övernattningstur
Öppet för bokning mellan 17/6-27/8
Tid: 2 dagar – kl 10.00 första dagen till kl 15.00 andra dagen.
Ålder: från 13 år.
Ridvana: Du ska känna dig bekväm i alla gångarter – skritt, trav och galopp.
Maxvikt: 90 kg
Mat: Vegetarisk helpension med frukost, lunch, middag. (1 frukost, 1 middag, 2 luncher). Meddela eventuella matallergier.
Pris: 3900 kr
Max 4 personer per tur.

Packlista
– Varm sovsäck
– Bekväma kläder efter väder
– Något att äta på, äta med och dricka ur, typ plasttallrik, kåsa och spork.

Skicka bokningsförfrågan på SMS till:
Klara: 070-919 06 03
Bokningsförfrågan ska innehålla:

Namn på den som bokar

Datum som önskas.

Antal personer

Ålder

Ridvana

Vikt

Tidigare ridvana

Eventuella matallergier